gif

Wine Art kompanija čija je glavna delatnost uvoz i distribucija vina svoju vinsku priču širi i predstavlja svoje vinske barove “PODRUM Wineart”.
Podrum Wineart  vinski bar možete da pronađete i posetite na dve lokacije.

Podrum Wineart - Visnjiceva

U samom srcu Beograda, na uglu Višnjićeve i Jevremove ulice, smešten je prvi Podrum wineart, lokal koji pleni svojom lepotom i predstavlja autentičan spoj modernog i rustičnog, a sve u cilju što prijatnijeg i kvalitetnijeg uživanja u vinima iz celoga sveta.

U sklopu Podruma, nalaze se wine shop i wine bar, sa velikom ponudom vina, ali sa različitim cenama i iznenađenjima. U ponudi imamo preko 200 različitih etiketa vina, iz Srbije, regiona i ostatka sveta, po konkurentnim cenama.

Šest godina posle otvaranja Podrum-a u centru grada, Wine Art se odlučio da svoju ponudu vrhunskih vina, hrane i prijatnog ambijenta proširi i na prostor Novog Beograda.

U aprilu 2015. godine otvoren je “Podrum Wine Art” Novi Beograd. U sklopu novog stambenog kompleksa u Bulevaru Mihajla Pupina, između ulica Goce Delčeva i Džona Kenedija, nalazi se “Podrum Wineart” vinski bar i restoran, lokal koji pleni svojom lepotom i toplinom.

Čaša vina u besprekornoj bašti i uživanje u mirisu lavande i maslina, priča je za sebe, koja se mora doživeti iz prvog lica kako bi se zaista shvatila. Pored bogate i raznolike vinske karte i wine shop-a koji se nalazi u sklopu lokala, Podrum wineart na Novom Beogradu nudi bogat i raznovrstan izbor jela, pod dirigentskom palicom glavnog kuvara, Petra Mandića.

Samo za prave gurmane i one koji uživaju u hrani, od njegovih kulinarskih umeća preporučujemo domaću pastu, jela od mesa i morske specijalitete pripremljena Sous Vide tehnikom, kao i poslastice iz domaće radionice.

 

U Podrum Wineart baru na Novom Beogradu, gosti imaju priliku da sami biraju vina iz enomata uz pomoć vinske kartice. Reč je o specijalnim uređajima za posluživanje vina “na čašu”. Prvi put u Beogradu, gost uplaćuje kredit na posebne vinske kartice, i ima priliku da proba vina i prepusti se vinu da ga vodi. Gost sam bira da li želi punu čašu, pola čaše ili samo probu vina.

Kvalitet ovog zaista posebnog restorana ogleda se u čuvenim vinskim večerama, na kojima gostuju poznati srpski i strani vinari.
Iz ponude izdvajamo i mogućnost organizovanja različitih proslava, koktela, poslovnih ručkova i vinskih večera. Takođe, pored vina i hrane, očekuje vas i vinski šop, sa velikim izborom vina, koja možete kupiti (a neka od njih i probati ) na licu mesta, ali i naručiti na željenu adresu, upakovana  po želji.